Image

Namijenjena je ljubiteljima, entuzijastima, pa i istinskim vinskim znalcima, a posebice profesionalcima iz ugostiteljstva koji se žele usavršiti te podignuti razinu znanja o vinima, povijesnim značajkama vinskih regija, pa i kreiranju vinskih karti. Na ovaj način dobiti će novu kvalitetu usluge, osigurati veće zadovoljstvo gosta i povećati uspješnost poslovanja objekta. 

Akademiju Vina vodi Salvador Mandarić, vinski konzultant, edukator i sommelier s položenim 3. stupnjem u Londonskom international Wine & Spirit centru.

Planirana je u dva modula s po sedam cjelina.

MODUL 1 - TEMA HRVATSKA VINA

Na sažet i svima razumljiv način polaznicima će se približiti načini proizvodnje i odležavanja vina u podrumu i utjecaju svakog od njih na stil vina u boci. Također, izgradit će se temelji za samostalno prepoznavanje vina analizom i raspoznavanjem njegovih organoleptičkih svojstava. Naučit ćemo sastaviti vinsku kartu, a bit će riječi i o sljubljivanju vina i hrane te o serviranju i čuvanju vina. Ove radionice su idealan temelj svima koji žele postati dio uzbudljive vinske priče, tako da je ne pričaju tuđim riječima, već dožive svojim osjetilima i daju svoj osobni pečat

Cijena Modula 1 Akademije Vina je 3.500 kn po osobi, a uključuje radne materijale i konzumacije.

Prijave: 099 319 89 61 ili putem obrasca.

OBRAZAC ZA PRIJAVU

Please select a valid form