Calendar

stu.
13
Pon
2017
Intenzivna škola kuhanja A la chef
stu. 13 – stu. 24 cjelodnevni
Intenzivna škola kuhanja A la chef

U splitskoj kuharskoj Akademiji ŠKMER-a vrhunski su kuhari pripremili intenzivan trening kuhanja uz predavanja i praktičnu nastavu .

Kroz 70 sati kod nas ćete naučiti kako odabrati najbolje namirnice, osmisliti jela i menue, izraditi kruhove i tjestenine, pripremiti najukusnije rižote, naučiti tehnike pripreme ribe, morskih plodova, mesa, voća povrća i deserata.

Trening je organiziran u grupama do 12 osoba, uključuje opremu, pribor i namirnice.

Svi polaznici na kraju treninga uz znanje, vještine i recepte, nagrađuju se certifikatima ŠKMER Akademije.

Treninge vode najbolji od najboljih – veliki majstori kuhinje na svjetskom i hrvatskom glasu – članovi ŠKMER-a.

Mjesto održavanja: Kuharska akademija, Jobova 2, Split

Termin: 13.11. – 24.11.2017.

Troškovi i plaćanje

Cijena 5.000 kn/osobi

Plaćanje se vrši na žiro-račun ŠKMER-a jednokratno ili u više obroka, kompletan iznos mora biti uplaćen do početka treninga.

Prilikom prijave za ovaj trening molimo vas uplatu u protuvrijednosti 20% od iznosa edukacije. Prijavljeni polaznik ima pravo otkazati rezervirani termin najkasnije sedam dana prije početka treninga, te mu se uplaćeni iznos priznaje za slijedeći odabrani termin.

stu.
27
Pon
2017
Moderno & molekularno
stu. 27 @ 5:00 pm – stu. 30 @ 9:00 pm
Moderno & molekularno

Trening za profesionalne kuhare

Bez sumnje, u trendu je “drugačije” pa su nesvakidašnje kombinacije jela uz pomoć novih inovativnih kulinarsko-znanstvenih tehnika bile među vodećim mjestima na top listi ovogodišnjih trendova. Stoga smo pripremili trening Moderno & molekularno kako biste probali i naučili nešto novo i jedinstveno

Mjesto održavanja: Kuharska akademija, Jobova 2, Split
Termin održavanja: 27.11. – 30.11.2017.
Profesionalni treninzi po rasporedu se održavaju u trajanju od 4 dana – 32 sata za svaki trening
Cijena: 5000 KN/osobi

 

 

pro.
4
Pon
2017
Novi trendovi u kuhinji
pro. 4 @ 5:00 pm – pro. 7 @ 9:00 pm
Novi trendovi u kuhinji

Trening za profesionalne kuhare

Top-trendovi u profesionalnom kulinarstvu i opremi za ugostiteljstvo, prednosti upotrebe određenih kuhinjskih aparata, moderniziranje i opremanje kuhinje ugostiteljskog objekta …. lakoća pripreme složenih jela u kratkom vremenu ….

Mjesto održavanja: Kuharska akademija, Jobova 2, Split
Termin održavanja: 04.12. – 07.12.2017.
Profesionalni treninzi po rasporedu se održavaju u trajanju od 4 dana – 32 sata za svaki trening
Cijena: 5000 KN/osobi

pro.
11
Pon
2017
Bifteci
pro. 11 @ 5:15 pm – pro. 14 @ 9:00 pm
Bifteci

Trening za profesionalne kuhare
Tajne odležavanja, tagliata, carpaccio, gratinirani biftek s mišancom i bešamelom…….. pokazati ćemo vam nove i stare načine pripreme bifteka, otkriti tajne fiorentinskog, T-bonea, rib-eye steaka …

Mjesto održavanja: Kuharska akademija, Jobova 2, Split
Termin održavanja: 27.11. – 30.11.2017.
Profesionalni treninzi po rasporedu se održavaju u trajanju od 4 dana – 32 sata za svaki trening
Cijena: 5.500 KN/osobi

sij.
22
Pon
2018
Sushi
sij. 22 @ 5:00 pm – sij. 25 @ 9:00 pm
Sushi

Trening za profesionalne kuhare
Naoštrite noževe i krenite u pripremu sushija, sashimija i tempure i ostalih japanskih delicija.

Mjesto održavanja: Kuharska akademija, Jobova 2, Split
Termin održavanja: 22.01. – 25.01.2018.
Profesionalni treninzi po rasporedu se održavaju u trajanju od 4 dana – 32 sata za svaki trening
Cijena: 6000 KN/osobi